ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині в ДТП постраждали четверо людей

Анастасія Диняк

|

У селі Рудня водій намагався уникнути зіткнення, виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся з іншою автівкою. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, ДТП сталася у понеділок, 25 липня, близько 16:30 год. на автодорозі «Мостиська-Самбір-Борислав» у селі Рудня Самбірського району. 26-річний мешканець Львівського району на Daewoo Lanos намагався уникнути зіткнення з автомобілем Volkswagen Passat, за кермом якого був 21-річний житель одного з сіл Самбірського району, який створив аварійну ситуацію.

Lanos виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з автомобілем Opel Zafira під керуванням 38-річного мешканця Самбірщини.

Унаслідок зіткнення поранення отримав водій Lanos, водій Opel та двоє його пасажирів: 32-річна мешканка Самбора та 30-річний житель Кривого Рогу. Усіх людей госпіталізували.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю ДТП загрожує до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *