ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали торговців зброєю

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці затримали трьох мешканців Львівщини, які займалися незаконним збутом зброї. Організатору злочинного угрупування загрожує до семи років за ґратами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Так, правоохоронці затримали організатора злочинного угрупування, яке займалося незаконним продажом зброї, під час чергової «угоди». Ним виявився 34-річний мешканець Самбора. Поліцейські встановили, що у зловмисника є два спільника: 41-річний мешканець Яворівщини та 44-річний житель Самбора.

До обшуків залучили бійців спецпідрозділу КОРД. У зловмисників виявили та вилучили гранати, автомат, пістолет, 360 набоїв різного калібру, а також грошові кошти, отримані від незаконної діяльності.

Організатору злочинної схеми повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років за ґратами. Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *