ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині п'яний 23-річний мотоцикліст в'їхав в авто

Ольга Денисяка

|

У Яворівському районі Львівщини нетверезий 23-річний мотоцикліст виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Opel. Водію мотоцикла загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталася 24 липня близько 14:30 год. у селі Великополе Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій мотоцикла Musstang, 23-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічну руху та зіткнувся з автомобілем Opel, яким керував 56-річний львів’янин.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до медичного закладу. Встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін від трьох до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *