ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейський із Львівщини влаштував пограбування і застрелив людину

Андрій Котенський

|

У Рівному 27-річний поліцейський із Львівщини під час пограбування обмінного пункту взяв в заручниці жінку та застрелив чоловіка, який накинувся на нього, аби її врятувати. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини.

Шокуючий злочин стався у вівторок, 19 липня, в одному із супермаркетів Рівного. Після скоєного невідомий на той час чоловік втік у невідомому напрямку.

На місці події було застрелено  42-річного жителя обласного центру рівненщини, який із перших днів війни був членом добровольчого формування територіальної громади Рівного.

Попередньо відомо, що чоловік зайшов у магазин, власницею якого являється його дружина,  під час того, коли зловмисник погрожував касиру пістолетом та вимагав у працівниці обмінника віддати грошові кошти.

«Намагаючись припинити його протиправні діяння та затримати чоловік отримав поранення.  Медики «швидкої» намагалися врятувати рятівника, втім проведені реанімаційні заходи результатів не дали – він помер», – йдеться у повідомленні.

У той же час патрульні поліцейські затримали імовірного підозрюваного у пограбуванні та вбивстві, ним виявився 27-річний поліцейський із Львівщини, який намагався втекти на Toyota Land Cruiser.

«Оперативники Рівненського управління поліції встановили, що зловмисник може пересуватися на позашляховику Toyota Land Cruiser. Зазначений транспортний засіб патрульні зупинили у селі Опарипси Дубенського району на автодорозі Київ – Чоп. Особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному, було встановлено, ним виявився 27-річний поліцейський із Львівщини», – йдеться у повідомленні поліції.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюватимуть слідчі Державного бюро розслідувань за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури.

На відео з камер спостереження яке опублікували у мережі видно, що неозброєний чоловік накинувся на нападника, який тримав у заручницях жінку. Рятівник виштовхав зловмисника в коридор, але той відкрив стрільбу і добив жертву.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *