ОСТАННІ НОВИНИ

На Самбірщині не розминулись мікроавтобус і вантажівка. Є жертви

Наталя Дуляба

|

Неподалік кордону з Польщею у ДТП загинув 47-річний чоловік, ще один – травмований. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у понеділок, 18 липня, об 11:30 год. біля села Березів Самбірського району, що неподалік від кордону від кордону з Польщею.

Тут на дорозі Смільниця – Старий Самбір водій мікроавтобуса «Мерседес», 31-річний мешканець одного з сіл Самбірського району, в’їхав у вантажівку МАН під керуванням 40-річного бориславця, яка рухалась попереду.

Внаслідок зіткнення один з пасажирів «Мерседеса», 48-річний чоловік, отримав травми, а ще один, на рік молодший, від отриманих травм помер на місці. Обидва пасажири були мешканцями району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із позбавленням водійських прав терміном до трьох років або без такого.

Наразі триває слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *