ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янка вивозила призовників за кордон

Анастасія Диняк

|

Правоохоронці розкрили чергову схему переправи чоловіків призовного віку через кордон. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури Львівщини.

Так, за даними слідства, львів’янка незаконно оформляла документи, які давали змогу виїхати за кордон чоловікам, що підлягають мобілізації в умовах воєнного стану. За свої «послуги» жінка отримувала 5,5 тисяч доларів.

Правоохоронці повідомили затриманій про підозру за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Їй загрожує до дев’яти років за ґратами з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на термін до трьох років та з конфіскацією майна.

Наразі триває досудове розслідування.

За даними Zaxid.net, 40-річна львів’янка підробляла ухилянтам довідки про навчання за кордоном. Її затримали у Львові при спробі продати чергові фальшиві документи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *