ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові чоловіки намагалися вкрасти у «валютника» понад 2,5 мільйона гривень

Анастасія Диняк

|

На Львівщині судитимуть чоловіків, які крали гроші у «валютників». Всього вони привласнили понад 3 мільйони гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури Львівщини.

 

Так, за даними слідства, до злочинного угрупування входили восьмеро осіб. Чоловіки обкрадали людей, які займаються обміном валют у Львові та Хмельницькому. Зловмисники перешкоджали руху авто жертв, вибивали вікно та забирали готівку.

Впродовж липня-серпня 2021 року угрупування привласнило понад три мільйони гривень. У Нацполіції повідомили, що у Хмельницькому чоловіки вкрали 50 тисяч доларів, а у Львові намагалися відібрати гроші у двох потерпілих на загальну суму майже 2,6 мільйона гривень.

До суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 членів організованої групи та 1 їхнього спільника за фактами вчинення закінченого замаху на грабіж та грабежів (ч. 1 ст. 14 ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 186, ч. 2, 4, 5 ст. 186 КК України). Їм загрожує до 13 років за ґратами з конфіскацією майна.

Стосовно ще трьох їхніх спільників правоохоронці відкрили нове кримінальне провадження. В ході розслідування на майно усіх підозрюваних наклали арешт.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *