ОСТАННІ НОВИНИ

Золотим гербом нагородили львівського лікаря, який на передовій рятував військових

Андрій Котенський

|

Відзнаку «Золотий Герб міста Львова» отримав медик однієї з львівських лікарень – ортопед-травматолог Мирослав Досяк. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Ще у 2014 Мирослав Досяк з братом пішли на війну добровольцями. Мирослав служив військовим лікарем у Національній гвардії. Вивозив поранених і загиблих з Іловайська. Після повномасштабного вторгнення знову поїхав на Схід. Понад місяць рятував поранених на Дніпропетровщині, а напередодні повернувся до Львова.

Мирослав Досяк працює ортопедом-травматологом у нашій львівській лікарні.

Як тільки почалась війна, у 2014 вони з братом пішли добровольцями. Служив військовим лікарем у Національній гвардії. Вивозив поранених і загиблих з Іловайська. Каже, що воювати тоді прийшлось більше, ніж лікувати. У міжвоєнний час із дружиною народили трьох діток.

Проте після повномасштабного вторгнення не зміг всидіти на місці. Знову поїхав на Схід. Понад місяць рятував поранених у лікарні на Дніпропетровщині і у неділю, 19 червня, повернувся до роботи у рідному Львові.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *