ОСТАННІ НОВИНИ

Як українські моряки спалили ворожий буксир. Відео

Наталя Дуляба

|

Військово-морські сили України показали, як влучили у ворожий буксир, що віз на острів Зміїний російських військових та боєприпаси. Відео у своєму Telegram опублікував голова Офісу президента Андрій Єрмак.

«ВМС вразили протикорабельною ракетою російський буксир «Васілій Бех». За даними Оперативного командування «Південь», уражено 70% екіпажу», – написав він.

Нагадаємо, про те, що Військово-морські сили України в акваторії Чорного моря вдарили по судну окупантів, стало відомо вранці 17 червня. Йдеться про буксир чорноморського флоту рф «Спасатєль Васілій Бех», який віз на окупований росіянами острів Зміїний особовий склад та боєприпаси.

Наші військові успішно вразили судно і «демілітаризували» російських загарбників, незважаючи на те, що на борту встановлений зенітно-ракетний комплекс «ТОР». Як описали самі українські захисники, буксир окупантів перетворили «на плавуче вогнище».

У ВМС додають, що «Спасатєль Васілій Бех» – це черговий російський «аналогов нєт». Буксир побудували на Астраханському судноремонтному заводі, його водотоннажність становить 1605 тонн. До складу чорноморського флоту рф прийнятий у 2017 році.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *