ОСТАННІ НОВИНИ

Під Львовом автомобіль зіткнувся з маршруткою

Анастасія Диняк

|

У селі Малехів Львівського району внаслідок зіткнення автомобіля з маршруткою постраждали п’ятеро людей, з них – двоє підлітків. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції області.

Так, ДТП сталася у вівторок, 14 червня, близько 14:50 год. на вулиці Київській у селі Малехів. Як встановили правоохоронці, 69-річний мешканець Херсонщини на авто «Вольво» виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з маршруткою «БАЗ», за кермом якої був 63-річний львів’янин.

Внаслідок аварії водій автомобіля та ще четверо пасажирів маршрутки – 56-річна львів’янка та 23-річний львів’янин, а також 17-річні мешканець та мешканка міста Дубляни – були госпіталізовані.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Винуватцю аварії загрожує до трьох років за ґратами з позбавлення права водити на термін до трьох років. Наразі правоохоронці встановлюють обставини події.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *