ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали групу наркоторговців

Андрій Котенський

|

У Львові затримано трьох учасників злочинної групи, що причетні до збуту наркотиків на 1 млн грн. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, троє чоловіків через спеціально створені телеграм-канали збували на території Львівської області та в інших регіонах України наркотичні засоби та психотропні речовини.

За результатами проведення 8 санкціонованих обшуків на території Львова та Києва, а саме за адресами проживання та в автомобілях осіб, які причетні до вчинення злочинів, виявлено та вилучено понад 2,5 кг висушеного наркотичного засобу канабіс, у тому числі розфасованого для продажу в зіп-пакети, вирощувані рослини коноплі у спеціально облаштованій кімнаті, інші види наркотичних засобів та психотропних речовин, засоби пакування та зважування, банківські картки, мобільні телефони, носії інформації, чорнові записи та 1 легковий автомобіль.

Вартість вилучених з незаконного обігу наркотичних речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 1 млн грн.

Фігурантів затримано. Наразі чоловікам повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до рішення суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *