ОСТАННІ НОВИНИ

Траса Лисичанськ – Бахмут не заблокована, доступ до Луганщини є, – Гайдай

Наталя Дуляба

|

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай спростував фейк про те, що російські окупанти перекрили трасу Лисичанськ – Бахмут, яку ще називають «дорогою життя». Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«По обіді ЗМІ почали поширювати новину про те, що окупанти нібито відрізали «дорогу життя». Це не відповідає дійсності. Траса Лисичанськ – Бахмут не перекрита. Луганщина не відрізана. Доступ до Лисичанська та Сєвєродонецька є», – наголосив Гайдай.

Він додав, що дорогу окупанти продовжують обстрілювати, проте проїзд можливий. Сьогодні, 25 травня, нею ще провезли гуманітарну допомогу.

Сергій Гайдай закликав не спекулювати зараз і вірити лише офіційним джерелам інформації.

«Деякі заголовки взагалі викликають обурення. Писати «Росіяни перерізали сполучення трасою Лисичанськ-Бахмут. Луганщина в котлі?» безвідповідально і маніпулятивно. Свої припущення залиште при собі. Чи думали ви про те, що буде з рідними захисників, які боронять Луганщину та родичів тих, хто залишився в області, коли вони це прочитають? Який котел? Подумайте про людей. Вірте тільки офіційним джерелам інформації», – наголосив посадовець.

Нагадаємо, напередодні Сергій Гайдай заявив, що зараз для Луганщини почались чи не найважчі часи за всю війну, адже російські війська наступають на усіх напрямках одночасно. Постійні обстріли не вщухають.

Загалом на Луганський напрямок, за даними голови ОВА, рф скинула близько 20 батальйонно-тактичних груп, а на вже окуповані території стягнули купу вертольотів і важкого озброєння.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *