ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові маршрутка влетіла у заправку: шестеро постраждалих

Наталя Дуляба

|

У Львові на вул. Стрийській маршрутка №25 протаранила колонку на автозаправці, постраждали шестеро пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у четвер, 19 травня, орієнтовно о 18:30 год. Водій маршрутки №25, 49-річний мешканець Львівського району, не впорався з керуванням і врізався у колонку АЗС на вул. Стрийській.

Постраждали шестеро пасажирів: дві мешканки Львівського району віком 30 та 28 років, 21-річний житель Львівського району, а також троє львів’ян  віком 21, 24 та 43 роки. Усім їм надали медичну допомогу, а одну з травмованих пасажирок забрали в лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням водійських прав терміном до трьох років.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини ДТП, триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *