ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні вже спіймали 800 диверсантів

Ольга Денисяка

|

Від початку повномасштабного вторгнення рф в Україні викрили 88 диверсійно-розвідувальних груп та затримали 800 осіб, причетних до диверсій. Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ України Євгеній Єнін, передає пресслужба МВС.

«Всього за період війни на території держави викрито 88 диверсійно-розвідувальних груп. Затримано близько 800 осіб, причетних до диверсійної діяльності. Майже всіх ми передали до СБУ», – сказав перший заступник очільника МВС.

Євгеній Єнін зазначив, що за останні два тижні правоохоронці викрили одну диверсійно-розвідувальну групу та затримали 43 особи, причетні до диверсійної діяльності. Лише в Києві за перші два тижні затримали 18 осіб, причетних до ДРГ, 16 з яких – передано до СБУ.

Перший заступник міністра закликав громадян залишатися пильними і «не тішити себе ілюзією спокою у тих місцях, де ніби здається спокійно».

Нагадаємо, раніше в МВС заявили, що більшість спійманих диверсантів є українцями.

При виявленні підозрілих осіб негайно телефонуйте на 102 або за додатковими номерами поліції, які діють у кожній області України.

Додамо, що на початку березня Верховна Рада ухвалила закон про боротьбу з колабораціонізмом. Він передбачає кримінальну відповідальність за співпрацю з державою-агресором, її окупаційною адміністрацією та/або її збройними чи воєнізованими формуваннями.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *