ОСТАННІ НОВИНИ

Гурт Rock-H дасть у Львові концерт на підтримку ЗСУ

Наталя Дуляба

|

Український рок-гурт Rock-H виступить 14 травня із благодійним концертом у Львові на підтримку Збройних Сил України. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

Концерт відбудеться у Центрі Довженка на Сихові. Початок – о 17:00 год. Крім улюблених пісень, артисти підготували нові композиції і збагачене концертне звучання.

Всі кошти, отримані від продажу квитків, передадуть на потреби ЗСУ.

«Rock-H – це гурт, який створив свій власний музичний стиль “підкарпатський рок” і одним з перших вивів закарпатський діалект на велику сцену. За багато років праці колектив записав 4 альбоми, випустив майже 30 кліпів та відіграв сотні концертів, в тому числі і за океаном. А головне – здобув тисячі відданих шанувальників своєї музики. Концерти гурту Rock-H – це завжди драйвове і щире енергетичне дійство, яке переносить слухача до карпатських гір, сповнених народних співанок, легінської сили і дівочої вроди. Потужні гітарні рифи і розгорнуті фортепіанні партії не дають нікому встояти на місці», – запрошують організатори концерту Lutsyshyn Promo і Promotions.

Квитки доступні за цим посиланням. Приходьте на концерт і підтримайте українське військо!

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *