ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі п’яний чоловік побив до смерті знайомого

Ольга Денисяка

|

Ввечері 4 травня під час розпивання алкоголю мешканець Дрогобича побив до смерті свого 37-річного знайомого і втік. Зловмисника затримали наступного дня, йому загрожує до десяти років за ґратами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

5 травня близько 06:00 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на вулиці Володимира Великого у Дрогобичі виявили тіло чоловіка без ознак життя.

На тілі 37-річного місцевого мешканця правоохоронці виявили численні тілесні ушкодження, які, як попередньо встановили медики, і стали причиною смерті. Також правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження загиблий отримав напередодні ввечері під час вживання алкогольних напоїв зі знайомим.

Зловмисника, 41-річного місцевого мешканця, затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на термін  від семи до десяти років. Досудове розслідування триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *