ОСТАННІ НОВИНИ

Львівщина передасть на передову сім броньованих «швидких»

Ольга Денисяка

|

Львівському Обласному Центру Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф передадуть сім автомобілів швидкої допомоги PINZGAUER. Їх відправлять українським захисникам на передову. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

Сучасні карети швидкої отримають завдяки співпраці Міністерства охорони здоров’я України, посольства України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії (Embassy of Ukraine to the UK) та українського благодійного фонду.

Йдеться про броньовані, повнопривідні транспортні засоби, які одночасно можуть перевозити двох-трьох пацієнтів. Ці автомобілі передадуть в розпорядження медично-військових підрозділів на сході України. Компанія Venari Group, що виробляє «швидкі», переобладнала їх на реанімобілі.

«Лікарі, які перебувають з воїнами на передовій  – це наші справжні герої. Надані їм нові міцні карети швидкої допоможуть врятувати ще більше життів українців, які потерпають від обстрілів та вибухів», – повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Зазначимо, що першу партію з трьох автомобілів уже відправили на схід.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *