ОСТАННІ НОВИНИ

Вилучене у ексміністра золото віддадуть на потреби держави

Анастасія Диняк

|

Для забезпечення обороноздатності України на користь держави стягнуто золото у банківських злитках вагою понад 48 кілограм. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора.

Так, золоті злитки були вилучені в рамках розслідування кримінального провадження. Вони належали одному з колишніх високопосадовців з оточення експрезидента-утікача Януковича, причетного до заволодіння державною резиденцією «Межигір’я».

Вартість вилученого золота складає понад 90 мільйонів гривень. Ці кошти стягнуто на користь держави для забезпечення обороноздатності.

Нагадаємо, раніше майже 5 мільйонів доларів екс-міністра з оточення Януковича передали на зміцнення обороноздатності України.

Венедіктова не назвала імені ексміністра, проте раніше 4.8 мільйона доларів США готівкою, 42 кілограми золота у злитках та коштовності вилучали у Едуарда Ставицького, який при режимі Януковича займав посаду міністра палива та енергетики.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *