ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський залізничний вокзал отримав відзнаку

Анастасія Диняк

|

Головний залізничний вокзал у Львові отримав відзнаку «Залізні вокзали». Вокзал прийняв 400 тисяч вимушених переселенців за перший місяць війни. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Укрзалізниці».

Окрім львівського вокзалу нагороду отримали ще дев’ять: у Києві, Харкові, Краматорську, Лимані, Запоріжжі, Дніпрі, Кривому Розі, Ужгороді та Одесі.

«Укрзалізниця відзначає 10 вокзалів та їхніх керівників, що прихистили десятки тисяч людей, прийняли тисячі рейсів, скерували сотні тонн гуманітарки на потреби оточених міст», – йдеться у повідомленні.

Львівський вокзал нагородили за те, що прийняв за місяць від початку війни найбільшу кількість вимушено переселених українців – 400 тисяч.

«Інтерсіті з Харкова приїхав до нас повністю темним посеред ночі. В дорозі він був 20 годин. Його двері не відчинялися, бо люди підпирали їх зсередини спинами, нам довелося робити це зовні. Коли одні з дверей нам таки вдалося розсунути, зсередини повалив такий густий пар, ніби люди їхали у бані. Порахувати їхню кількість ми так і не змогли, але дітей було не менше чверті», – розповів начальник вокзалу Роман Сенишин.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *