ОСТАННІ НОВИНИ

У Чорнобаївці вже 15 раз, – Арестович

Андрій Котенський

|

Збройні Сили України вже 15 раз розгромили російських окупантів у Чорнобаївці, що на Херсонщині. Про це повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович у своєму Facebook.

«Ви будете сміятися, але… Чорнобаївка – 15. Знищено склади боєприпасів 22-го армійського корпусу (Крим)», – повідомив Арестович.

Додамо, що рашисти несуть регулярні втрати у поблизу регіонального аеродрому у Чорнобаївці, що породило не лише меми, а й пісні.

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 березня Збройні Сили України вдесяте вдесяте вгатили по російських окупантах у Чорнобаївці. Під час цієї атаки наші захисники ліквідували ще одного путінського генерала – командувача 49-ої загальновійськової армії південного військового округу Якова Резанцева.

Загалом відомо, що ЗСУ ліквідували вже вісьмох путінських генералів. Останнього з них, командира 200-ої окремої мотострілецької бригади рф, полковника Деніса Курила, знищили у боях під Харковом.

1 квітня українські військові двічі вдарили по позиціях росіян, зосереджених на аеродромі у Чорнобаївці, що поблизу Херсона. Загалом ЗСУ вже 14 разів бомбили окупантів у цьому місці.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *