ОСТАННІ НОВИНИ

Під час забігу у Львові збиратимуть кошти для окупованого Херсона

Наталя Дуляба

|

У суботу, 16 квітня, у Львові проведуть благодійний забіг, аби зібрати допомогу для Херсона, що наразі перебуває під окупацією російських військ. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Благодійний забіг проведуть у Стрийському парку (вхід із вул. Самчука), старт – о 09:00 год. ранку. Участь зможуть взяти не лише дорослі (дистанція – 5 км), а й діти (до 10 років дистанція – 800 м, до 14 років – 1400 м).

Дитячий забіг є безкоштовним, для дорослих вартість становить 399 грн. За кошти, отримані від заходу, закуплять продукти, медикаменти та інші речі, яких зараз потребує тимчасово окупований Херсон.

«Наша ціль – збір коштів на закупівлю медикаментів і продуктів харчування для Херсона. Місто окуповане, щодня російські військові намагаються дедалі більше його ізолювати. Волонтерів викидають і відбирають машини, наставляють зброю, через раз відбирають гуманітарну допомогу. Полиці в аптеках – порожні. Волонтери щодня ризикують життям, доставляючи медикаменти потребуючим», – зазначають організатори.

Реєстрація на благодійний забіг доступна за цим посиланням. Втім зареєструватись також можна буде й на місці. Згодом кожен учасник отримає медаль фінішера.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *