ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові лікарі врятували важкопоранену жінку з Попасної

Андрій Котенський

|

У Львові медики врятували 39-річну матір трьох дітей з Попасної, в помешкання яких влетів російський снаряд. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

Постраждалу жінку уже перевели з реанімації в загальну палату. Через забої хребта та один із уламків, що застряг у тій ділянці, наразі жінка не може ходити.

«39-річна Ольга, мама трьох дітей, ледь не втратила руку і досі не знає, чи зможе найближчим часом ходити. Того ранку жінку відкинуло вибуховою хвилею – снаряд влучив у їхню квартиру в Попасній. На щастя, чоловік Ольги – Максим не постраждав і зміг винести поранену дружину з-під завалів», – йдеться у повідомленні.

Каретою швидкої Ольгу спершу доправили до Бахмута, а за три тижні через Краматорськ та Дніпро потягом привезли до Львова. Тут вона одразу потрапила до реанімації, адже через забій легень все ще не могла дихати самостійно. І тільки нещодавно її перевели у загальну палату.

Зараз на її ногах – шини, на правій руці – металева рамка, що підтримує сильно пошкоджену праву руку: на ній переломи кисті та роздроблена кістка передпліччя, а осколки довелося діставати навіть з кишківника.

Двоє діток Ольги в останній момент встигли вибратись з міста із бабусею і поїхали вслід за мамою до Львова. А старший син подружжя став на захист України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *