ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині офіційно працевлаштували 74 переселенців

Ольга Денисяка

|

До центрів зайнятості Львівщини звернулись 739 переселенців, які змушені були покинути домівки через війну. Станом на 11 квітня роботу вдалось знайти 74 людям, більшість із них працюють тепер у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості.

Серед 739 вимушено переміщених українців, котрі від початку широкомасштабного вторгнення росії прибули на Львівщину з районів активного ведення бойових дій і звернулися до базових центрів зайнятості, понад 60% це жителі Харківської, Донецької, Київської областей та міста Києва.

Станом на 11 квітня роботою забезпечили 74 вимушено переміщених осіб. Найбільше – 22 людей – працюють у Львові, 13 осіб – на Жидачівщині, 8 людей – на Стрийщині та ще по 4 особи залучили до роботи у Новояворівську та Кам’янка-Бузькій.

Вимушено переміщені особи працюють наразі у різних сферах: на підприємствах виробничої сфери, швейних підприємствах, поштових відділеннях, магазинах та кафе. Також є водії, електрики, кухарі, менеджери, медсестри та психологи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *