ОСТАННІ НОВИНИ

Leroy Merlin не йде з російського ринку: готуються до збільшення поставок

Оксана Попович

|

Мережа Leroy Merlin, яка входить до французької групи Adeo, продовжить вести справи на ринку Росії попри розпочату агресором війну та масові бойкоти бізнесу. Про це інформує російський Інтерфакс з посиланням на лист партнерам у розпорядженні редакції.

У листі зазначається, що незважаючи на чутки, компанія Leroy Merlin продовжує працювати і не планує зупиняти свою діяльність.

Також компанія підтверджує, що не штрафуватиме партнерів за недопоставки.

«Однак ми очікуємо від вас партнерського підходу та виконання рівня сервісу … Нам із вами дуже важливо гарантувати наявність товарів для наших клієнтів», – йдеться у документі.

У Leroy Merlin наголосили, що після виходу деяких гравців з російського ринку компанія відкрита до пропозицій щодо збільшення поставок та розширення асортименту. Рітейлер повідомив, що створив штаб з імпортозаміщення та значно активізував пошук нового асортименту та заміщення товарів, з якими виникли складнощі при постачанні чи виробництві.

Додамо, що Leroy Merlin (Леруа Мерлен) — французька компанія, власник торгових мереж, що спеціалізуються на продажі товарів для будівництва.

Раніше Міністерство закордонних справ України опублікувало перелік з 50 компаній, які досі залишаються в Росії. МЗС закликало зазначені компанії переглянути свої рішення та повністю припинити діяльність в РФ, а відповідальний бізнес, уряди та споживачів з усього світу бойкотувати такі компанії та їхні продукти.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *