ОСТАННІ НОВИНИ

У школах Львівщини відновлюють навчання

Ольга Денисяка

|

З понеділка, 14 березня, у закладах середньої освіти Львівщини відновлюють навчання. Кожна школа самостійно вирішуватиме, в якому форматі працювати: очно, чи дистанційно. Також дадуть можливість вчитись дітям-переселенцям. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської обласної військової адміністрації.

Напередодні Міністерство освіти і науки України рекомендувало школам відновити навчання після завершення канікул. Формат навчання організують залежно від ситуації в місцевості, де розташований заклад.

Департамент освіти і науки стверджує, що безпекова ситуація на Львівщині дозволяє закладам загальної середньої освіти обрати одну з таких форм навчання:

  • очну або змішану (з урахуванням виконання працівниками закладу освіти заходів та завдань, що визначені військово-цивільною адміністрацією);
  • дистанційну (з використанням єдиної для закладу навчальної платформи).

9 березня кожен заклад освіти має визначитися з формою навчання. Також кожен заклад освіти має забезпечити можливість долучитись до освітнього процесу дітям, що тимчасово переїхали на Львівщину через війну.

Для осіб, які потребуватимуть детальнішого роз’яснення, працюватиме «Гаряча лінія»: 096 014 37 08 та 093 547 37 83. Контактна особа Таня Полянчич.

Раніше стало відомо, що через війну в Україні цьогоріч збираються скасувати державну підсумкову атестацію (ДПА), зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), єдиний вступний іспит (ЄВІ) та єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ).

Також через війну в Україні вже скасували пробне ЗНО-2022.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *