ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині ймовірних диверсантів перевіряють на поліграфі

Оксана Попович

|

Підтверджених випадків диверсій на Львівщині немає, однак правоохоронці продовжують перевірку підозрілих осіб, які підтримують зв’язки із країною-агресором. Про це повідомили в Управлінні СБУ Львівщини, інформує пресслужба ЛОДА.

Станом на 9 березня на території Львівської області не підтверджено жодного випадку диверсій.

«Є особи, поведінка і наявні речі яких свідчать про можливу причетність їх до проведення диверсійної діяльності. Наразі триває перевірка, в тому числі з використанням поліграфа», – зазначила речниця Управління Роксолана Яворська.

Нагадаємо, що всіх підозрілих осіб доставляють у фільтраційні центри, де перевіряють їхні документи та контакти. Якщо факт вчинення диверсії підтвердиться, таким людям «світить» кримінал.

Водночас у Службі безпеки нагадують про роботу офіційного чат-бота @stop_russian_war, який допомагає нашим військовим ліквідувати ворога. Туди можна надсилати фото російських військовослужбовців чи ворожої техніки, а бот передає вказану інформацію на відповідні штаби реагування.

Цей канал комунікації вже дає свої результати. Так, завдяки інформації, отриманій із чат-бота, вдалося ліквідувати російських окупантів та 500 одиниць ворожої техніки на Балаклійському ремонтному заводі.

Напередодні повідомлялося, що на Львівщині поліцейські продовжують затримувати підозрілих осіб, які мають зв’язки із країною-агресором чи є палкими прихильниками «руского міра».

Водночас у Генштабі ЗСУ застерегли про високу ймовірність здійснення диверсій на військових об’єктах та об’єктах цивільної інфраструктури Львівської області.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *