ОСТАННІ НОВИНИ

ЗСУ отримали таємні документи росіян: план війни був розрахований на 15 діб

Наталя Дуляба

|

Українські військові отримали планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ої окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Військовослужбовці Збройних Сил України отримали секретні документи російської піхоти, які моряки залишили у паніці. Серед них – робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

«Виходячи з отриманої інформації, відомо, що плануючі документи на війну з Україною були затвердженні ще 18 січня 2022 року, а сама операція із захоплення України мала пройти протягом 15 діб – з 20 лютого по 6 березня», – йдеться у повідомленні.

Підрозділ ворога мав здійснити висадку з великого десантного корабля «Орськ» в районі населеного пункту Степанівка-1 та в подальшому діяти з військовими частинами 58-ої армії РФ, зокрема з 177-м окремим полком морської піхоти Чорноморського Флоту РФ. Кінцевою метою цих сил було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

«Коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що приїхав на навчання і заблукав, не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться. Перше –для наших захисників, а друге – для Гааги», – кажуть українські військові.

Натисніть на зображення для збільшення

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook ООС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *