ОСТАННІ НОВИНИ

Авіаудар по Житомиру: двоє загиблих, 16 поранених

Оксана Попович

|

Внаслідок повітряного удару ворога у Житомирі загинули дві людини, ще 16 отримали травми. Про це йдеться на сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Facebook.

У Житомирі окупанти влучили авіабомбою у житловий будинок біля лікарні. За словами мера міста Сергія Сухомлина, зачепило саму лікарню і декілька приватних будинків поруч.

«У житловий будинок по вулиці Сабурова поруч із нашою другою лікарнею ім. Павлусенка влучила авіаційна бомба. Бомб було декілька. Будинок вщент зруйнований. В лікарні повністю вибило всі вікна і двері», – розповів міський голова Житомира у Facebook.

Попередньо рятувальники повідомили, що внаслідок авіаудару попередньо пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у трьох з них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні.

Станом на 7:00 2 березня у ДСНС назвали кількість жертв та поранених у Житомирі. Вже підтверджено двоє смертей та 16 поранених через повітряний удар ворога.

Унаслідок повітряного удару по Житомиру загинуло двоє людей, 16 – дістали травми.

«Врятовано 12 осіб, з них 6 дітей, яких рятувальники дістали з підвалів напівзруйнованих приватних будинків», – йдеться у повідомленні надзвичайників.

Наразі аварійно-рятувальні роботи тривають, інформація про постраждалих оновлюється.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *