ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти обстріляли лікарню в Харкові

Оксана Попович

|

Російські снаряди влучили на територію лікарні №3 у Новобаравському районі Харкова. Внаслідок обстрілу постраждалих немає. Про це пише Українська правда.

Про обстріл міської лікарні першим повідомив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович.

«У Харкові щойно влучили в міську лікарню. Там кількість жертв наразі з’ясовується», – зазначив він.

Згодом заступниця Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан уточнила, що російські снаряди влучили на територію лікарні №3 у Новобаравському районі.

«З неї евакуювали всіх, хто жив. Там є люди без постійного місця проживання, яких ми туди поселяли, щоб доглядати. Дев’ять людей везуть до іншої лікарні, будемо приймати», – розповіла представниця Харківської мерії.

За словами директора міського департаменту охорони здоров’я Юрія Сороколата, лікарі, медичний персонал та пацієнти не постраждали. Пацієнтів-безхатьків переводять у лікарню №31.

Загалом за дні війни в Україні пошкоджено понад 80 навчальних закладів та лікарень.

«Загальна кількість уражених об’єктів, які не можна кваліфікувати інакше як військові злочини, – одних дитячих садків, шкіл, ПТУ, навчальних закладів та лікарень перевищила 80», – повідомив Олексій Арестович.

Нагадаємо, російська армія безжально бомбардує Харків. Один з обстрілів 1 березня припав на центр міста біля будівлі облдержадміністрації. Попередньо відомо про шістьох постраждалих, серед них – дитина.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *