ОСТАННІ НОВИНИ

«Не дочекаються!»: ворог готує фейк про капітуляцію

Оксана Попович

|

Українцям варто бути готовими до перебоїв зі зв’язком, масових фейків про капітуляцію України, брехливих відеороликів та начебто підписаних «документів». Про це попередив на своїй сторінці у Facebook міністр оборони Олексій Резніков.

За словами Резнікова, російські окупанти готуються найближчим часом запустити масштабну інформаційно-психологічну операцію. Її метою є зламати дух та опір українського народу та української армії за допомогою брехні.

Спочатку агресор планує влаштувати перебої зв’язку в Україні. Після цього будуть масово розсилатися фейкові повідомлення про те, що українське військово-політичне керівництво начебто погодилось на капітуляцію.

«На «підтвердження» цього фейку будуть поширювати начебто підписані «документи», а також змонтовані фейкові відеоролики. Це брехня. Не дочекаються! Жодної капітуляції не буде! Тільки перемога!», – запевнив міністр оборони.

Олексій Резніков закликав попередити про підступи ворога своїх рідних та друзів. Адже Україна продовжує давати окупанту відпір.

Раніше повідомлялося, що Росія збирається поширювати фейки про капітуляцію України. Громадян закликають не вірити у подібні меседжі і зберігати здоровий глузд.

Крім того, окупант намагається посіяти паніку та хаос серед українського населення, маскуючись під українські війська. Задля введення цивільних в оману ворог на колонах російської військової техніки вивішує білі прапори або символіку України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Facebook Олексія Резнікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *