ОСТАННІ НОВИНИ

Комендантська година на Львівщині без змін: з 22:00 до 6:00

Оксана Попович

|

Інформація про зміну часу комендантської години на Львівщині не відповідає дійсності. Час комендантської години у Львові та  області – з 22:00 до 6:00 год. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

У вівторок, 1 березня, львів’янам прийшли повідомлення від офіційного ДСНС про зміну часових рамок комендантської години – з 20:00 по 7:00. Очевидно, що такі повідомлення були помилковими.

У ЛОДА мешканців Львівщини запевнили, що час комендантської години залишився незмінним – з 22:00 до 06:00 год.

Водночас львів’янам нагадали, що під час комендантської години заборонено перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень особи. Усім варто залишатися вдома, а якщо пролунають сирени – спуститися в укриття.

«Комендантська година є необхідним заходом в контексті активної військової фази агресії РФ проти України. Вона має посилити порядок та безпеку людей. Закликаємо всіх суворо дотримуватись чинних обмежень», – йдеться у повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *