ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканців Львівщини закликають самовільно не встановлювати блокпости

Оксана Попович

|

Львівська обласна військова адміністрація закликає мешканців Львівщини самовільно не встановлювати блокпости на дорогах та в населених пунктах. Про це Львівський портал поінформували у пресслужбі Львівської ОДА.

У ЛОДА пояснили, що влаштування блокпостів належить до повноважень військових адміністрацій та територіальної оборони. Тому задля безпеки громадян просять обов’язково узгоджувати такі дії з військовими районними державними адміністраціями та підрозділами територіальної оборони.

Водночас на Львівщині спільними зусиллями Львівської обласної військової адміністрації, районних військових адміністрацій, підрозділів тероборони та громадськості вже встановили 40 блокпостів.

Крім того, станом на вечір 26 лютого у Львові облаштували вже близько 20 таких контрольно-пропускних пунктів. Загалом кількість блокпостів в міста та області постійно збільшується.

Як стало відомо Львівському порталу, мешканці Львівщини риють окопи та зводять блокпости на в’їздах у міста та села, аби захиститися від російського загарбника.

Раніше повідомлялося, що міський голова Львова Андрій Садовий закликав громадськість до патрулювання Львовом. Мер порадив прихопити зі собою зброю чи коктейлі Бандера-смузі.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *