ОСТАННІ НОВИНИ

Як надати домедичну допомогу. Відеоінструкція

Ольга Денисяка

|

Медики записали відео-інструкцію, яка допоможе швидко надати медичну допомогу. Таке відео з алгоритмом дій записала українська військова Ольга Омельчук.

Війська НАТО мають спеціальний короткий алгоритм дій для надання домедчиної допомоги. Українська військова Ольга Омельчук створила україномовну спрощену послідовність дій, яка допоможе швидко надати домедичну допомогу — Ко-Ле-Со, де кожен склад відповідає за наступний крок: КРОВ, ЛЕГЕНІ, СЕРЦЕ.

«Війна росіян проти України підступна та підла, адже російські окупанти воюють не лише зі Збройними силами, а і з цивільними громадянами. Вони обстрілюють дитячі садочки та дитбудинки, лікарні та житлові квартали. Тому знання як швидко надати домедичну допомогу можуть врятувати життя», –  кажуть медики.

Додамо, що Львівський національний медичний університет ім. Данила Галицького запроваджує онлайн-навчання з домедичної допомоги. Зареєструватись можна тут.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *