ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві ворожа ракета влучила у житловий будинок (оновлено)

Анастасія Диняк

|

У  багатоповерхівку на проспекті Лобановського, 6-А, що у Солом’янському районі Києва, влучила ракета. Про це Львівському порталу повідомили у ДСНС України.

У суботу, 26 лютого, близько 8:15 російський снаряд прилетів у 24-поверховий житловий будинок. Удар прийшовся на 18, 19 та 21 поверхи будівлі. Рятувальники попереджають, що є загроза руйнування 22 та 23 поверхів. Є ймовірність руйнування усієї конструкції.

Станом на 9:05 пожежу вдалося ліквідувати. Наразі на місці працюють аварійно-рятувальні служби. Проводиться евакуація людей та гасіння окремих осередків загорання. Інформація про постраждалих уточнюється.

Оновлено:

З багатоповерхівки евакуювали 80 осіб. Шістьох травмованих госпіталізували. Внаслідок обстрілу вщент знищено шість квартир та велика кількість частково постраждало. Наразі рятувальники е обстежували квартири.

«Наразі не обстежуємо їх, ми перевірили лише на наявність можливих потерпілих або постраждалих, бо є ризик для життя рятувальників і сенсу обстежувати їх зараз немає», – повідомила речниця ГУ ДСНС у місті Києві Світлана Водолага в ефірі телеканалу «Рада».

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вже закликав світ повністю ізолювати РФ, депортувати послів, ввести нафтове ембарго та знищити економіку ворога.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Відео: ВРУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *