ОСТАННІ НОВИНИ

Ця ніч буде важкою, вирішується доля України, – Зеленський

Наталя Дуляба

|

Президент Володимир Зеленський стверджує, що ніч на суботу, 26 лютого, буде дуже важкою, адже ворог застосує всі наявні сили, щоб зламати опір українців. Про це він заявив у своєму зверненні, передає Львівський портал.

«Маю сказати абсолютно відверто: ця ніч буде більш важчою, ніж день. Під ударом – багато міст нашої держави: Чернігів, Суми, Харків, наші хлопці і дівчата на Донбасі, міста півдня України, особлива увага до Києва. Не можна втратити столицю.

Звертаюсь до всіх наших захисників і захисниць на усіх фронтах цієї ночі ворог застосує усі наявні сили, щоб зламати наш опір. Підло, жорстко і не по-людськи. Цієї ночі вони підуть на штурм. Всі ми маємо розуміти, що нас чекає. Цієї ночі маємо вистояти. Доля України вирішується саме зараз», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент закликав кожного цивільного громадянина бути максимально обережним, а тих, хто може допомогти обороні, зупиняти ворога всюди, де це можливо.

«Якщо для загарбників навіть дитячі садочки – допустима ціль, ви не повинні залишити їм жодного шансу», – підкреслив Зеленський.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *