ОСТАННІ НОВИНИ

Поблизу Стрия затримали диверсантів

Оксана Попович

|

У селі Розгірче Стрийської громади затримали двох російськомовних чоловіків, які, ймовірно, розставляли мітки. Ще одну підозрілу особу помітили біля військової частини у Стрию. Про це Львівському порталу повідомили у Стрийській міській раді.

У суботу, 26 лютого, у селі Розгірче Стрийської громади затримали двох диверсантів. Чоловіки розмовляли російською мовою та мали при собі наплічники з балончиками для фарбування. Затримані пересувалися на велосипедах.

Як зазначають у Стрийській міськраді, в цьому ж окрузі виявлено кілька міток біля об’єктів критичної інфраструктури.

Водночас за повідомленням начальника Стрийського управління поліції Андрія Коцура 26 лютого біля військової частини у Стрию помітили підозрілу особу.

Чоловік знімав з низьколітаючого пристрою військову частину. Поліцейські кинулися переслідувати підозрюваного. При цьому здійснили постріл.

«Почувши постріл, військова частина ввела бойовий розрахунок. Особу затримали, квадрокоптер вилучили, проводять першочергові слідчі дії. Врахувавши всі обставини, бойову тривогу зняли», – йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що військова частина перебуває під посиленою охороною.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Стрийська міська рада

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *