ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині масово виготовляють коктейлі Молотова

Наталя Дуляба

|

На Львівщині організували масове «виробництво» коктейлів Молотова для російських загарбників. Наразі на території області діє більше 30 таких точок, втім їхню кількість планують збільшити. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі ЛОДА.

Всі зроблені коктейлі Молотова будуть розподіляти поміж блокпостами. У Львівській обласній військовій адміністрації буде контактна особа, яка за це відповідатиме.

«Від підтримки людей, готових стримувати окупанта, залежить безпека цілої країни. Закликаємо жителів області записуватися в територіальну оборону або за змоги допомогти військовим будь-яким іншим способом. Наприклад, зараз важливо допомогти виготовити протитанкові «їжаки» чи збільшити обсяги наявних займистих сумішей для зупинки ворога. Це один зі способів для стримування також диверсійних груп», –  зауважив голова ЛОДА Максим Козицький.

Усіх, хто готовий долучитися до виготовлення коктейлів Молотова, просять звертатись в обласну військову адміністрацію.

Зазначимо, що львів’ян закликали до патрулювання містом. Тим, хто не має зброї, рекомендують виготовляти коктейлі Молотова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *