ОСТАННІ НОВИНИ

На залізничній станції «Сихів» потяг насмерть збив 14-річну школярку

Ольга Денисяка

|

22 лютого на залізничній станції «Сихів» у Львові потяг наїхав на 14-річну дівчинку. Поліція розглядає версію самогубства. Про це повідомляє Львівський портал.

Першими про нещасний випадок повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення та територіальної оборони ЛМР. У повідомленні йшлось, що 22 лютого близько 09:50 год. у Львові на залізничній станції «Сихів» (вул. Зелена, 308), пасажирський поїзд сполученням «Чернівці-Львів» наїхав на невідому жінку.

Згодом деталі нещасного випадоку розповіли у відділі комунікаії Нацполіції Львівщини. Попередньо встановлено, що дівчина могла кинутись під потяг з наміром вкоротити собі віку.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблої – нею виявилась учениця однієї з львівських шкіл віком 14 років. Поліцейські встановлюють обставини загибелі дівчини. Вирішується питання правової кваліфікації події.

Як повідомляв Львівський портал, 21 лютого у Самборі під колесами потяга загинув 37-річний місцевий мешканець.

Дізнавайтеся першими найважливіші та найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *