ОСТАННІ НОВИНИ

За підпільний гральний заклад на Львівщині судитимуть трьох людей

Оксана Попович

|

Правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт стосовно трьох чоловіків, які організували в одному з сіл Львівського району нелегальний «салон» для гри в покер. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Йдеться про трьох мешканців Самбірського району, які заробляли завдяки нелегальному бізнесу. Як встановили правоохоронці, 31-річний організатор групи налагодив роботу грального закладу в орендованому приватному житловому будинку в одному з сіл Львівського району. Там відвідувачі грали у покер, ставили грошові ставки та отримували виграші.

Нелегальний заклад працював у режимі суворої конспірації. Відтак доступ до гри могли отримати лише перевірені «клієнти» з особистого дозволу організатора.

Крім організатора, забезпечували роботу «салону» двоє мешканців Самбірщини віком 23 та 50 років. Усі учасники групи мали чітко розподілені ролі та сфери відповідальності. Учасники групи виконували обов’язки адміністраторів, забезпечували конспірацію та слідкували за дотриманням правил гри.

Під час досудового розслідування правоохоронці обшукали підпільний заклад, де вилучили стіл для гри в покер, фішки, ігрові карти, рейк-бокси, чорнові записи. Також поліцейські знайшли значну суму готівки у різних валютах, виручених від незаконної діяльності.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.28 – ч.2 ст.203-2 (організація або проведення азартних ігор, лотерей, вчинена у складі організованої злочинної групи) ККУ. Відтак організатору та учасникам нелегального бізнесу «світить» штраф до 50 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права займати певні посади або вести певну діяльність строком на три роки.

Слідство правоохоронці вже завершили, а обвинувальний акт скерували до суду.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *