ОСТАННІ НОВИНИ

Російський репер викрав пісню Христини Соловій

Ангеліна Орел

|

Російський репер Павло Ізотов спотворив легендарну пісню «Тримай» відомої співачки Христини Соловій. За словами артистки, росіянин без будь-якого дозволу і з порушенням авторських прав зробив із її синглом реп-версію зі своїм виконанням. У своєму музичному творі виконавець наклав реп на пісню Соловій, залишивши лише приспів у її виконанні, проте змінив голос, повідомляє Кореспондент Львівського порталу.

Команда співачки поширила офіційну заяву. «Кілька років тому один російський репер вирішив зробити власну версію відомого хіта Христини Соловій «Тримай». За офіційним дозволом на використання пісні він не звертався, а сама артистка гадки не мала про цю «народну творчість». Нещодавно трек раптово набув неабиякої популярності в  тіктоці, запахло реальними грошима, і представники репера звернулись щодо очистки прав до юристів Христини, а коли отримали відмову, почали «рєшать вопрос» через міжнародні лейбли і менеджерів інших українських артистів.

Між тим позиція співачки доволі проста: за будь-яких обставин, ні за які гроші Христина не збирається передавати права на свою пісню і вже попросила юристів заблокувати трек. Артистка не підтримує просування творчості через неправомірне використання чужого, а також немає жодного бажання найменшим чином бути причетною до шоу-бізнесу країни агресора.

Згодом російський репер почав погрожувати Христині Соловій. Він заявив, що всі ці роки виконавицю не цікавила ця ситуація, а коли пісня репера набула популярності, вона заметушилась і кинула страйк на його канал, а в кінці додав: «Якщо вам потрібна війна ви її отримаєте». На що співачка відповіла: «Я оприлюднила інформацію, коли шановний пан репер не зрозумів простого «ні» і почав тероризувати лейбли, менеджмент та інших артистів ─ а завершила своє повідомлення словами ─ Війна почалась у 2014 вашою мовчазною згодою, а той оплесками».

Відео із викраденою піснею піснею Христини Соловій вже було видалене.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Орел Ангеліна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *