ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'яни пройшли третій військовий вишкіл

Ірина Марчук

|

У суботу, 19 лютого, на території Львівського стрілецького стенду відбувся третій масштабний вишкіл. Львів’яни мали змогу здобути навички для виживання в умовах війни. Про це повідомили у Telegram-каналі Штабу оборони Львівщини.

Третій масштабний вишкіл проходить для цивільного населення від Штабу оборони Львівщини пройшов в рамках кампанії «Не панікуй! Готуйся!».

Сотні львів’ян вчились основам ведення ножового бою, надавати медичну допомогу та стріляти.

Крім того, усіх охочих навчали правилам цивільної безпеки в надзвичайних ситуаціях та ознайомили із основами військової тактики.

До слова, у Штабі оборони Львівщини повідомили, що такі заходи у Львові будуть відбуватись регулярно. До вишкілу можуть долучатись львів’яни різного віку, статі та сфер діяльності.

Зазначимо, що організація «Штаб оборони Львівщини» є громадською ініціативою ГО «Національний Корпус», і не належить до Збройних сил України, як офіційний штаб оборони, ні до органів місцевого самоврядування.

Нагадаємо,  уже минулого тижня у Львові відбувся другий вишкіл для цивільного населення. Сотні львів’ян отримували теоретичні та практичні знання, які стануть у пригоді в надзвичайних ситуаціях і за можливого воєнного загострення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Штаб оборони Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *