ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують безвісти зниклого 26-річного ветерана АТО

Аліса Белей

|

У Львові поліція розшукує 26-річного Ростислава Наугольника, який чотири дні тому зник безвісти. Цю інформацію Львівському порталу підтвердила речниця Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

За інформацією пошуково-рятувальної волонтерської асоціації SARVA, Ростислав Наугольник проживає у місті Володимир Волинської області. У понеділок, 14 лютого, чоловік повинен був повернутися в рідне місто, проте зник безвісти у Львові та наразі його місцеперебування невідоме.

При собі Ростислав мав посвідчення АТО та жетони із прізвищем та групою крові. Був одягнений у жовті черевики, чорні штани, темно зелену куртку з капюшоном та мав навушники білого кольору.

Як повідомила Львівському порталу тітка зниклого чоловіка Оксана Сахно, Ростислав останній раз виходив на телефонний зв’язок 13 лютого у місті Львів. У той день він хотів повернутися додому і вже купив квиток на автобус, але передумав та сказав мамі, що залишиться у Львові. А вже з 14 лютого не виходить на зв’язок, а його телефон вимкнений.

«Будь ласка, якщо у вас є інформацію про місцеперебування Ростислава, чи будь-яка інша інформація, зателефонуйте нам: +380732112964 – мама Вікторія та +380639687418 – тітка Валентина», – просить тітка Ростислава.

Усіх, кому відоме місцеперебування зниклого Ростислава, просять повідомляти на безплатну гарячу лінію 0-800-310-911 або безпосередньо в поліцію за номером 102.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Oksana Sakhno

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *