ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на фотовиставку подій Революції гідності

Артем Журавльов

|

У п’ятницю, 18-го лютого, у Львові відбудеться відкриття фотовиставки «Ціна майбутнього», на якій покажуть світлини подій Революції гідності. Про це Львівському порталу повідомили в Українському католицькому університеті.

Подія приурочена восьмій річниці трагічних подій, що відбулися 18-21 лютого 2014-го року на Майдані Незалежності у Києві. Саме тоді сталися найжорсткіші протистояння між силовиками та учасниками Євромайдану. Щороку спільнота УКУ згадує Героїв Небесної Сотні, серед яких був викладач університету Богдан Сольчаник, що загинув від кулі снайпера зранку, 20-го лютого. Богдан не мав зброї та захищався лише дерев’яним щитом.

Презентація фотовиставки запланована на 15:00 у холі Центру Шептицького УКУ за адресою вул. Стрийська 29а. Тут експонуватимуться зроблені під час Революції Гідності світлини Олексія Фурмана, Олександра Тимошенка, Максима Баландюха. На виставці також відбудеться розмова із істориком Ярославом Грицаком. Фотовиставка буде відкрита до 15-го березня.

Вхід вільний за умови наявності сертифікату про щеплення та дотримання маскового режиму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *