ОСТАННІ НОВИНИ

Українським полярникам надіслали covid-вакцину

Анастасія Диняк

|

На станцію «Академік Вернадський» прямує криголам «Ноосфера» з 66 дозами вакцини від Covid-19 для українських полярників. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві охорони здоров’я України.

Так, незабаром працівники станції, які перебувають там з минулого року, отримають 66 доз вакцини Comirnaty від Pfizer-BioNTech. Для правильного перевезення усі вакцини помістили у морозильну камеру, яка тримає температуру -70°С.

«Нам важливо, щоб кожна людина могла отримати надійний захист від ризиків Covid-19, тим більше там, де можливості доступу до медицини досить обмежені»,  –повідомив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко.

Нагадаємо, нещодавно Національний антарктичний науковий центр затвердив склад зимувального загону 27-ї Української антарктичної експедиції. У березні на станцію «Академік Вернадський» вирушить чотирнадцять учасників, з них троє – львів’яни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *