ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканці Львівщини почали менше хворіти на грип та застуду

Ірина Марчук

|

На Львівщині впродовж минулого тижня, із 7 лютого по 13 лютого, сезонну застуду підхопили 16 тисяч осіб, що на 23% менше, ніж раніше. Про це Львівському порталу повідомили в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

За минулий тиждень показник захворюваності в області знизився на 22,5%. Так, на ГРВІ, в тому числі й на Covid-19, захворіли 16 472 мешканців Львівщини, що на 4772 випадки менше, ніж попереднього.

Однак майже 30% недужих із загальної кількості становлять діти (4927 осіб). Так, показник захворюваності серед дитячого населення тримається на рівні минулого тижня.

Що стосується Львова, то минулого тижня захворіло 5691 людина, що на 1546 випадків менше, ніж попереднього. Серед недужих 29% становлять діти до 17 років.

Нагадаємо, що наприкінці січня на Львівщині грипом занедужали понад 22 тисячі людей. Таким чином два тижні поспіль в області був перевищений епідемічний поріг. При цьому третину хворих становили діти.

Водночас епідеміологи вже заявили, що хвиля Covid-19 у Львівській області почала йти на спад. Оскільки останні дні на Львівщині фіксують меншу кількість хворих.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *