ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вчителя звинувачують у розбещенні 15-річної школярки

Оксана Попович

|

Учениця однієї з львівських шкіл поскаржилася на домагання з боку 28-річного вчителя під час шкільної екскурсії в Карпатах. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Подія сталася у суботу, 12 лютого, в одному з сіл Стрийського району на Львівщині. У Карпати на екскурсію відправилася група школярів зі Львова під наглядом 28-річного вчителя. Втім чоловік почав чіплятися до 15-річної учениці.

Відтак постраждала від розпусних дій дівчинка звернулася до правоохоронців. За фактом розбещення неповнолітньої поліція відкрила кримінальне провадження. Якщо вину вчителя доведуть в суді, йому загрожує до 5 років за ґратами.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Триває досудове розслідування.

В одній із батьківських груп у Facebook мама постраждалої дівчинки Олена Крамаренко розповіла власну версію подій. За її словами, у Карпатах вчитель вживав спиртні напої, а також дозволяв випивати дітям.

«Моїй доньці стало погано, проте мені ніхто не дзвонив. Після 17 години мені дзвонить донька, і каже, що вчитель ліз до неї цілуватися. Вона, як могла, закривалася від нього, але він 4 рази ліз до неї цілуватись, а потім і взагалі поліз під футболку», – розповіла мама потерпілої.

Щоб припинити ці чіпляння, школярка влаштувала скандал та викликала поліцію. Допоки вони не приїхали, вчитель намагався владнати ситуацію.

«Педагог спочатку просив її забути про це, потім пішов агресивним шляхом – почав налаштовувати інших дітей проти неї. Навіть хазяйка будиночку звинувачувала мою доньку, що вона влаштувала їй такі проблеми», – зазначила Олена Крамаренко.

Згодом приїхала мама дівчинки, яка написала заяву на вчителя за домагання. Зі слів мами, педагог був нетверезий та поводив себе агресивно. Поліція провела чоловіку тест на алкогольне сп’яніння та допитала свідків на місці події.

«Наступного дня до мене телефонував той вчитель, просив вирішити це питання мирно, пропонував вибачитися. Наступного ж дня я дізнаюсь, що він і досі розказує нісенітниці про мою доньку і налаштовує всіх проти неї. Тож ми вирішили йти до кінця», – резюмувала дописувачка.

Відтак мама школярки планує подавати позов до суду на педагога.

Наразі Львівському порталу невідома позиція іншої сторони конфлікту. Проте, якщо вчитель готовий висловитись, ми надамо йому таку можливість.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *