ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських курсантів вакцинують бустерною дозою від коронавірусу

Анна Синітович

|

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра агайдачного розпочалася вакцинація бустерною дозою вакцини від коронавірусу. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі НАСВ.

Для ревакцинації використовують вакцини Pfizer та Moderna.

«Протягом декількох днів ми плануємо вакцинувати бустерною дозою більш ніж 50% відсотків колективу академії. Третє щеплення нині отримують ті військовослужбовці і цивільні працівники навчального закладу, які вакцинувалися більше ніж пів року тому. Ми проаналізували всі наші дані щодо вакцинації і розробили графік щеплень, який дозволяє уникати черг і втрат часу. Ревакцинація триватиме декілька місяців, аби всі охочі змогли отримати третю бустерну дозу відповідно до їхніх термінів вакцинації», – розповів начальник медичної служби НАСВ Микола Костинюк.

Щеплення виконують медики комунального некомерційного підприємства «2-га міська поліклініка міста Львова» та Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Курсанти також зізнаються, що роблять вакцинацію передовсім заради безпеки своїх рідних.

99,8% персоналу Національної академії сухопутних військ отримали дві дози щеплень. Досягти такого високого рівня вакцинації вдалося завдяки ефективній інформаційно-комунікаційній роботі.

«Колектив Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного — це тисячі військовослужбовців і працівників Збройних Сил України, — зазначив речник навчального закладу полковник Антон Миронович». — «Вчасна імунізація минулого року дозволила уникнути масового поширення коронавірусної хвороби та в повному обсязі виконати всі навчальні плани як у пункті постійної дислокації, так і в польових умовах. Вакцинація третьою дозою сприятиме тому, аби в академії й далі тривала успішна підготовка висококваліфікованих офіцерів та фахівців інших ланок військового управління для Збройних Сил України».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *