ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі окупанти поранили українського військового та застосували дрон

Оксана Попович

|

У п’ятницю, 11 лютого, російсько-окупаційні війська кілька разів порушили режим «тиші» на Донбасі. Внаслідок обстрілів поранення отримав український захисник. Про це Львівському порталу повідомили у пресцентрі Операції об’єднаних сил.

Впродовж минулої доби російські війська 7 разів відкривали вогонь по українських воїнах. Противник зі стрілецької зброї обстрілював наші позиції у районі Невельського (двічі) та Водяного.

Водночас у бік Пісків окупанти вели вогонь з ручних протитанкових гранатометів, автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Широкіне також обстріляли з ручних протитанкових гранатометів. А поблизу Мар’їнки російські найманці задіяли безпілотник, за допомогою якого здійснили скидання пострілу ВОГ-17.

У відповідь українським захисникам довелося відкрити вогонь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Так змусили противника припинити обстріли.

Внаслідок ворожих атак один український військовий отримав поранення. Його евакуювали до шпиталю. Стан бійця медики оцінюють як задовільний.

Станом на 07:00 год. ранку п’ятниці, 12 лютого, російсько-окупаційні війська вже встигли один раз порушити режим «тиші». Окупанти вели вогонь з ручних протитанкових та автоматичних станкових гранатометів в районі Пісків.

«Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації», – додають у штабі ООС.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *