ОСТАННІ НОВИНИ

Звільненого під заставу наркоторговця знову спіймали «на гарячому» у Стрию

Ірина Марчук

|

У п’ятницю, 4 лютого, у Стрию, поліцейські затримали чоловіка, який розповсюджував  марихуану. Як виявилось, зловмисника уже судили за торгівлю наркотиками, однак він сплатив заставу та перебував на волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Днями правоохоронці викрили 47-річного жителя Стрия, який розповсюджував речовину, що схожа на марихуану. Під час обшуку слідчі знайшли та вилучили у зловмисника: речовину, схожу на наркотичну, електронні ваги, зіп-пакети для фасування та інші речі, що доводять його причетність до злочину.

Водночас, поліцейські розповіли, що у листопаді минулого року чоловіка уже судили за зберігання та розповсюдження наркотиків. Йому обрали запобіжний захід: арешт або можливість внесення застави у сумі 190 тис. грн.

Тоді, зловмисник вніс заставу та вийшов з-під варти, однак правоохоронці знову спіймали його «на гарячому».

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотиків, психотропних речовин чи їх аналогів) ККУ.

Йому загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років із конфіскацією майна. Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Нацполіція Львівської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *