ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові спіймали іноземця, який вербував жінок у секс-рабство

Наталя Дуляба

|

У Львові правоохоронці затримали 35-річного іноземця, який вербував жінок для сексуальної експлуатації в Європі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Спіймали зловмисника 7 лютого у Львові. На нього «полювали» прикордонники, міграційна служба та кіберполіція.

Як встановили правоохоронці, 35-річний громадянин однієї з країн Західної Європи прибув в Україну та завербував п’ятьох молодих жінок віком від 20 до 28 років для сексуальної експлуатації на своїй батьківщині.

У Держприкордонслужбі уточняють, що затриманим виявився громадянин Німеччини.

Зловмисник переконав українок, що за інтимні послуги вони будуть отримувати від 12 до 15 тисяч євро на місяць, а також будуть забезпечені безкоштовним проживанням, харчуванням та охороною.

Іноземцю вже оголосили підозру у торгівлі людьми (ч.2 ст.149 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання – від 5 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої.

Суд вже обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення майже 300 тисяч гривень застави.

Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *